Restauratoren

RESTAURATIESCHILDERIJ ?

Restauratie van een schilderij is voor U en het nageslacht van cultureel belang. Een restauratie wordt op verzoek vooraf, tijdens en na de restauratie geforografeerd en gedocumenteerd. Schilderijen en muurschilderingen restaureren wij, demanenstegell/Verheij als sinds 1968. Vanaf 1974 tot heden zijn wij zelfstandige restauratoren. Schilderijen, panelen en beelden behoren goed geconserveerd te worden. Dit is belangrijk voor de Musea, collectioneurs, Stichtingen, maar ook voor privé bezit. Daarnaast zijn ook restauraties wenselijk voor het behoud van het object.

Reinigen en vernissen van het schilderij uit de 15e eeuw tot en met heden. Lassen van scheuren, vullen en retoucheren van gaatjes. Advisering, en het behoud van de kunst in een klimatologische omgeving zal ten goede komen.

U kunt vrijblijvend het schilderij laten zien en vragen om een begroting. Ultra Violet onderzoek, hierbij wordt bij een juiste interpretatie van het licht veel gezien, zoals: recentelijk aangebrachte retouche en valse signaturen.

Schilderijen restaureren wij reversibel (omkeerbaar) in een klimatologisch beveiligd atelier.

Andre Verheij

Andre Verheij

Andre Verheij  is lid van de Vereniging Restauratoren Nederland RN en ben ik erkend restaurator en beoordeeld in 1993 bij het onafhankelijke  Restauratoren Register  R.R., schilderijen en muurschilderingen.

Gerda Verheij

Gerda Verheij

Gerda Verheij is aangesloten bij Art.Restauration.Association. (A.R.A)

COPYRIGHT © 2012 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden

Ontwerp: NiceDesign.nl